0 articles
Afrontar el càncer i malalties greus amb
la millor qualitat vital i amb els millors productes.

tel. 616 076 457 / 972 630 683

Oli per massatge de Bitter Suec

Ingredients:

Oli de plantes de Bitter Suec, lavanda natural i DMSO

(* Producte artesanal)

Forma d'ús:

Aplicar a les mans per seguidament efectuar el massatge a la zona desitjada

Conservació:

Conservar lloc fresc i sec

Presentació:

Ampolla de 160 ml

Propietats:

Oli de massatge indicat per a pells sensibles o danyades per èczemes, psoriasi o irritacions

*Al dir artesanal vol dir que no ha passat per els controls sanitaris dels productes de venda en farmàcies o botigues. Està feta per la remeiaria Marta Roqueta que te una àmplia formació i experiència com a naturòpata i especialista en plantes i elaboració de cremes tant curatives (crema de cànnabis, crema de bitter suec...) com de protecció de la pell (crema regeneradora...). Només utilitza productes naturals i si es possible ecològics.

Més informació:

Natural i artesà. Principis de fitoteràpia i aromateràpia aplicats a la cosmética. De la natura a la teva pell, equilibri natural.

 

Propietats dels ingredients :

Plantes Bitter Suec 

“L’elixir amargant” al que també es coneix com “gotes d’amargant suec” o “herbes sueques”, és una formulació molt antiga i respectada a nivell mundial. Originada de Suècia, es va incorporar a la tradició naturista europea en el segle XIX i ha roman als nostres temps demostrant la seva efectivitat com una de les millors fórmules de fitoteràpia.

Els seus components presenten propietats antisèptiques, antiespasmòdiques, antiinflamatòries i analgèsiques.

  • Aloe Vera (Aloe barbadensis): tònic estimulant digestiu. Calmant dermatològic.
  • Mirra (Commiphora molmol): antisèptica, expectorant i emmenagoga. Antiasmàtica, elimina el mal alè, útil en llagues cròniques si gangrenoses. Analgèsica.
  • Safrà (Crocus sativus): carminativa, regula la menstruació i el dolor menstrual. Útil pels nens quan els hi estan sortint les dents.
  • Sen (Cassia angustifolia): purgant i laxant
  • Càmfora (Cinnamomum camphora): sedant, antiespasmòdica, antihelmíntica i balsàmica. Útil en mal de cap i neuràlgies. Utilitzat per disminuir el mal de queixal.
  • Ruibarbre (Rheum rhabarbarum): laxant, purgant i tònic. Augmenta la secreció dels intestins.
  • Cúrcuma zeodaria (Curcuma longa): regula la menstruació, estimula el sistema digestiu.
  • Freixe (Fraxinus ornus): antiinflamatòria, útil en reumatismes i gota. Analgèsic en artritis i processos antiinflamatoris. Diürètic en àcid úric.
  • Carlina (Carlina angélica): dermatològica, èczemes, dermatitis descamatives i acne. Bacteriostàtica, diürètica, sudorífica, antibiòtica.
  • Donzell (Artemisa absintum): Facilita la digestió, tònic hepàtic.
  • Arrel d’angèlica (Angelica archangelica): Evita els gasos intestinals, calma la migranya nerviosa i les rampes de tot tipus. Útil per angines i faringitis, nàusees i vòmits. Diürètica i expectorant. Útil en trastorns hormonals.

Són moltes les propietats del Bíter suec, entre les que destaquen:

  • Sagnats: talla les hemorràgies i el sagnat de nas. Aplicar un cotó impregnat dins dels nas o la zona afectada.
  • Hemorroides: útil per via oral i també aplicant un cotó impregnat en la zona anal.
  • Cremades: aplicar un apòsit en les cremades.
  • Picades d’insectes: actua com antídot en tots els verins, aplicar com apòsit. També útil com antisèptic en mossegades de gos i altres animals.
  • Ulls: útil en inflamació d’ulls, conjuntivitis, infeccions. Aplicar un cotó impregnat sobre els ulls durant un temps.
  • Èczemes: aplicar un apòsit de cotó impregnat sobre la pell afectada.
  • Mal de queixal: aplicar directament un cotó impregnat sobre el queixal.
  • Intoxicacions: prendre en intoxicacions per aliments o productes químics.
  • Pedres al ronyó: aplicant una tela de cotó impregnada sobre el punt de dolor a la zona de l’esquena amb una botella d’aigua calenta a sobre.
  • Infeccions d’orina: ajuda a combatre la infecció.
  • Manteniment: es pot prendre cada dia com a neteja general de l’organisme.

Lavanda 

L'oli essencial de Lavanda és un dels més versàtils i polivalents, per això, a aquelles persones que s'inicien en el món de l'aromateràpia, se'ls recomana que comencin a experimentar amb aquest oli essencial.

Entre moltes de les seves àmplies propietats, destaquem :

-      Antisèptica: Està àmpliament demostrada la capacitat de l'oli essencial de lavanda per enfrontar-se a virus i bacteris, i per tant a infeccions de tota mena. Pot servir-nos perfectament per tractar infeccions de la pell, però també per problemes d'una altra índole relacionats amb virus i bacteris.

-      Sedant: La fama de l'oli essencial de lavanda com magnífic relaxant s'estén fins a les civilitzacions més antigues, que ja l'utilitzaven en banys i inhalacions per alleujar símptomes de nerviosisme, depressió o insomni.

-      Analgèsica: L'oli essencial de lavanda té la capacitat de reduir el dolor i la inflamació, especialment quan es tracta d'afeccions dermatològiques, dolors musculars o contusions.

-      Antiespasmòdica: El seu poderós efecte antiespasmòdic resulta particularment útil en cas d'infeccions lleus de coll i bronquis.

-      Antiinflamatòria: Juntament amb l'oli essencial d'arbre del te i el de camamilla, l'acció antiinflamatòria de l'oli essencial de lavanda redueix i alleuja qualsevol símptoma provocat per infecció, contusió o congestió sanguínia.

-      Regeneradora: Aquesta essència ens ajudarà a mantenir la pell en un estat òptim i a regenerar qualsevol zona danyada per cremades, anomalies de la pell, acne, dermatitis o envelliment prematur.

-      Potenciadora: L'oli essencial de lavanda potencia els efectes i propietats de tots els olis essencials, de manera que convé afegir unes gotes a qualsevol barreja que elaborem. 

DMSO 

El DMSO té innombrables propietats terapèutiques que actuen beneficiosament en el procés de curació i revitalització de les cèl·lules de tot el cos. La llista és llarga i el procés de coneixement de les seves propietats segueix encara en procés, mentre els usuaris a tot el món van amb el temps descobrint noves formes, nous usos, nous beneficis d'aquest gairebé miraculós compost. Aquests són alguns dels més reconeguts: Es bloqueja la transferència de missatges de dolor, mitjançant la interrupció de la conducció en les petites fibres nervioses no mielinitzades s'interrompen la conducció de senyals de dolor des del lloc de la lesió al cervell. És així un dels millors analgèsics d'aplicació tòpica coneguts per l'home. És un potent antiinflamatori, tenint excel·lents resultats en malalties artrítiques i dolors i lesions musculars a causa del esport o accidents.

• És antibiòtic, antiviral i antimicòtic (elimina fongs), en tant inhibeix el creixement de microorganismes patògens.

• Pot transportar nombrosos fàrmacs a través de les membranes del cos, de manera que es pot reemplaçar l'administració intravenosa d'una infinitat de medicaments per la via tòpica (no cal recórrer a les injeccions).

• Redueix la incidència de trombosi de plaquetes en els vasos sanguinis, evitant o reduint així la formació de coàguls de sang.

• Té un efecte específic sobre la contrastabilitat cardíaca en retenir el calci d'absorció de la fibra muscular, reduint així la càrrega de treball del cor.

• Actua com un tranquil·litzant, produint sedació al cervell, fins i tot quan simplement es frega a la pell.

• És vasodilatador (probablement relacionat amb l'alliberament d'histamina en el teixit cel·lular i de la inhibició de la prostaglandina).

• Atura l'alliberament de la colinesterasa, un enzim que provoca la degradació de l'acetilcolina, que és una de les formes de vitamina del complex B necessàries per a les funcions neuronals sanes.

• Tendeix a suavitzar el col·lagen en el nostre organisme. Això redueix i prevé cicatrius (internes i externes) i queloides, per les seves peculiars efectes de reticulat.

• És un dels neutralitzant de radicals lliures hidroxil, per la qual cosa redueix el deteriorament dels teixits, alentint els processos d'envelliment.

• Estimula diversos tipus d'immunitat en el nostre organisme, entre altres raons per que provoca la formació d'interferó en l'organisme.

A més, els seus efectes són acumulatius, incrementant-se i potenciant-se els seus beneficis amb l'ús a llarg termini. S'ha observat que necessiten menors quantitats de DMSO per aconseguir resultats amb el pas del temps. Aquesta és veritablement la qualitat única i diferent d'aquest producte químic, ja que la majoria d'altres drogues generalment requereixen dosis cada vegada més pesades en el temps per mantenir els nivells terapèutics.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies