0 articles
Afrontar el càncer i les malalties greus amb
la millor qualitat vital i amb els millors productes.

tel. 616 076 457 / 972 630 683

Crema regeneradora 50 ml

Ingredients:

Oli de coco, cera vegetal, karité, glicerina vegetal, àloe vera, vitamina E, oli essencial Pal de Rosa, DMSO, hialurònic, elastina i col·lagen.

(* Producte artesanal)

Forma d'ús:

Aplicar al matí i a la nit a la zona de cara, coll i escot. També pot aplicar-se de base com el maquillatge ja que no deixa la pell greix

Conservació:

Es recomana un cop obert l'envàs conservar en un lloc fresc, sec, allunyat de la llum i consumir preferiblement abans de 12 mesos. Al manipular-los amb els dits, també serà bo extremar les precaucions i rentar-nos les mans abans i després de cada ús, tancant bé el pot una vegada l'haguem fet servir

Presentació:

Pot de 50 ml

Propietats:

Hidratant, antienvelliment

 

*Al dir artesanal vol dir que no ha passat per els controls sanitaris dels productes de venda en farmàcies o botigues. Està feta per la remeiaria Marta Roqueta que te una àmplia formació i experiència com a naturòpata i especialista en plantes i elaboració de cremes tant curatives (crema de cànnabis, crema de bitter suec...) com de protecció de la pell (crema regeneradora...). Només utilitza productes naturals i si es possible ecològics.

Més informació:

Oli de coco:

  • L'oli de coco té propietats antibiòtiques i antimicrobianes que poden ajudar a prevenir i combatre infeccions a la pell.
  • Conté àcids grassos de cadena mitjana, els quals ajuden a restablir el pH de la pell.
  • Diversos estudis han determinat que l'oli de coco conté àcid làuric, un dels components de la llet materna, el qual ajudaria a protegir la pell, proporcionant-li suavitat i reestructuració cel·lular.
  • Aquest producte és de ràpida absorció, de manera que penetra fàcilment a la pell i humecta totes les capes dèrmiques.
  • S'utilitza com un humectant natural, el qual ajuda a preservar el col·lagen i l'elastina per conservar la joventut per més temps i prevenir les arrugues.
  • És un oli ideal per a les persones amb pell sensible, ja que les seves propietats ajuden a prevenir la pell irritada i inflamada.
  • Per la seva acció antiinflamatòria i antimicrobiana, l'oli de coco està recomanat per a les persones que pateixen de problemes de pell com psoriasi o dermatitis atòpica. A més, també pot utilitzar-se per combatre altres tipus fongs.
  • L'ús d'oli de coco a la pell ajuda a protegir-la dels danys ocasionats pels radicals lliures, mantenint-la jove, saludable i lliure d'imperfeccions.
  • La seva aplicació és bona per a protegir la pell dels danys ocasionats pels raigs UV, els signes de l'envelliment, les taques i altres alteracions. 

Cera vegetal:

En cosmètica, en forma de cremes o d'ungüents, a causa de les propietats antiinflamatòries i cicatritzants de molts dels seus components. 

Karité:

Regenerador cel·lular natural prevé l'envelliment de la pell, intens i durador poder hidratant i nutritiu en rostre i cos, amb grans propietats suavitzants i re estructurants en arrugues i estries. Ajuda a protegir la pell de les radiacions UVB i UVA actuant com a protector solar, abans i després del bronzejat, protegint a la pell del sol i del fred 

Glicerina vegetal:

S'extreu de l'oli de palma o de l'oli de coco. És un líquid sense color ni olor que es dissol fàcilment en aigua i alcohol. A més és un producte singlot al·lergogen per la qual cosa poden utilitzar tot tipus de pells. Una de les seves principals propietats és el seu alt poder d'hidratació gràcies al fet que és altament humectant. La glicerina vegetal també és perfecta per combatre l'acne ja que és antibacteriana pel que ens ajuda dóna a mantenir la resta net i lliure d'impureses no desitjades. També serveix per combatre les arrugues. En aportar tant hidratació a la pell, ajuda a prevenir-les.

És al seu torn un ingredient ideal per cicatritzar les ferides. El seu alt poder hidratant ajuda a regenerar la pell i a nodrir. Es pot utilitzar per a les estries o per a les marques d'acne. D'altra banda, el glicerol també ajuda a prevenir i combatre la sequedat de la pell. 

Aloe vera:

L'àloe vera és una planta molt preuada i utilitzada en bellesa causa de la gran quantitat de propietats que ofereix per tenir cura de la pell i millorar la seva aparença. Astringent, hidratant, regenerant, renovador, rejovenidor, antibacterià ... aquests són alguns dels majors poders de l'àloe vora dels que podem beneficiar per lluir una pell revitalitzada i impecable.

Ampliem algun d'ells:

  • Entre els múltiples beneficis de l'àloe vera per la pell, destaquem la seva actuació com a potent astringent. Ofereix una neteja profunda de la pell des de les seves capes més profundes, el que afavoreix la desobstrucció dels porus i l'eliminació de tota la brutícia que causa l'aparició d'impureses en la dermis.
  • L'àloe vera també és un perfecte hidratant per a la pell. Si notes que la teva pell està resseca i necessita més humitat, recorre al àloe vera ja sigui en format crema o gel i començaràs a notar la diferència. La teva pell lluirà un aspecte molt més fresc, ufanós i atractiu.
  • Necessites una solució efectiva contra l'envelliment? L'àloe vera destaca per la capacitat de regenerar els teixits de la pell, estimulant i enfortint les fibres de col·lagen i elastina, pel que és excel·lent per frenar l'envelliment de la pell, atenuar arrugues i evitar l'aparició de noves.
  • Les propietats antibacterianes de l'àloe vera el converteixen en un ingredient natural molt bo per al tractament de l'acne. És beneficiós per reduir la irritació i inflamació de la pell, les butllofes, les cicatrius i tots els signes de l'acne que apareixen a la pell. De fet, les màscares facials d'àloe vera donen bons resultats quan volem evitar la formació de grans, barbs i punts negres.
  • A l'estiu, les cremades del sol a la pell són un problema recurrent i l'àloe vera és molt beneficiós per a calmar les molèsties i alleujar el enrogiment. A més, com apuntàvem anteriorment, permet que la pell recuperi el seu estat natural regenerant la part afectada.
  • Un altre dels beneficis més preuats d'àloe vera és que resulta útil per prevenir i disminuir les antiestètiques estries. És magnífic per aportar elasticitat, fermesa i nodrir la pell en profunditat. 

Oli essencial Pal de Rosa:

L'oli de pal de rosa destaca sobretot per les seves propietats regeneradores de la pell i reconstituents cel·lulars. A més del seu ús dermatològic, també té propietats beneficioses per a la salut. Aquest oli essencial modera el dolor sense causar efectes secundaris, ja sigui dolor muscular, en les articulacions, de cap o també pot alleujar la fatiga.

Està considerat com un oli relaxant i tranquil·litzant amb propietats antidepressives. És per això que s'utilitza per alleujar la tensió nerviosa i en etapes amb humor canviant o inestable.

Que és l'oli de pal de Rosa

L'oli de pal de rosa és molt suau i molt recomanable per a les cures de la pell, raó per la qual s'utilitza molt en cosmètica natural. És adequat sobretot per tractar la pell arrugada o deshidratada. També és útil per alleujar cremades superficials.

Es tracta d'un oli essencial no agressiu que, combinat amb olis vegetals, pot ajudar a eliminar arrugues, cicatrius, marques o ferides.

Beneficis de l'oli de Pal de Rosa

L'oli de pal de rosa destaca per les seves múltiples beneficis per a la salut:

  • Té propietats anti estrès, ajuda a enfortir el sistema nerviós i prevé els espasmes.
  • Les seves propietats antienvelliment es deuen a la seva estimulació de teixits i cel·lular, que produeixen el rejoveniment de la pell. També és un bon cicatritzant i reafirmant dels teixits.
  • És un estimulant del sistema immunitari i té propietats antivirals, antibacterianes i antiparasitàries.
  • Té també propietats antisèptiques, que ajuden a prevenir i eliminar les infeccions produïdes per esgarrapades o rascades. 

DMSO:

Trastorns de la pell, cicatritzant...

Hialurònic:

  • Hidratació. Una de les seves funcions principals resideix en la retenció de l'aigua, gràcies a que pot immobilitzar-la. D'aquesta manera, les cèl·lules aconsegueixen mantenir la seva turgència i elasticitat. Les cremes que l'inclouen posseeixen un enorme poder d'hidratació. Alguns fabricants ho combinen amb les propietats hidratants de l'oli d'argan per augmentar l'eficàcia.
  • Anti edat / Antienvelliment. L'àcid hialurònic participa activament en dos processos vitals d'una cèl·lula: la divisió i la proliferació. La renovació cel·lular és un succés essencial en l'envelliment. Com el hialuronat té capacitat per promoure aquesta renovació, exerceix un paper important en els cosmètics que integren aquest principi actiu.
  • Té potencial regenerador. La regeneració de l'epidermis va acompanyada d'aquesta proliferació cel·lular. Hi gels específics que també contenen rosa mosqueta per les estries. S'apliquen conjuntament sobre el cos per reduir la seva grandària.
  • Contribueix a l'eliminació de radicals lliures, millorant l'estat de la pell i protegint-la davant els raigs ultraviolats del sol. Alguns protectors solars incorporen un petit percentatge d'àcid hialurònic reticulat per mantenir la pell sana durant llargs períodes davant del sol. Així també s'ajuda a mantenir el material genètic (ADN i ARN) protegit de les mutacions causades per aquestes radiacions.
  • Intervé en la reparació dels teixits. En aquest sentit, la regeneració dels teixits és útil tant en el sector de l'estètica (rejoveniment facial) com en el metge. Aquesta propietat de l'àcid hialurònic, i la seva alta presència a les articulacions han permès desenvolupar mètodes d'infiltració per combatre l’osta artritis.
  • És un gran amortidor dels cops. El hialuronat de sodi present en el fluid sinovial és l'encarregat d'exercir aquesta funció i reduir les friccions entre els ossos, millorant considerablement els problemes de mobilitat. Per aquest motiu es trobi present també en les articulacions.
  • Té un paper estructural en els cartílags, a causa de la complexitat molecular del mateix (unitat de disacàrid + GAG repetida constantment). 

Elastina i col·lagen: 

El col·lagen i l'elastina són dues proteïnes essencials per mantenir una pell sana, jove i plena de vitalitat. Hi ha moltes formes de mantenir els nivells de les dues proteïnes. Una d'elles és mitjançant tractaments cosmètics naturals, com aquesta crema que oferim, la qual nodreix la pell amb les dues proteïnes de forma natural i sense components químics.

Els resultats són una millorable textura a la pell, la qual amb el pas del temps perd la seva textura natural, i, encara que en un primer moment això no ho percebis, la teva pell externament comença a preparar-se per les primeres arrugues i línies d'expressió. Aportar col·lagen i elastina retarda precisament aquest procés.

Aquest lloc web fa servir cookies. Si hi segueix navegant considerarem que n’està acceptant el seu ús. Més informació sobre les cookies